Gipszkarton rendszer

Fémtömegcikkek

Termékünk

Fémtömegcikkek

Cégünk már több mint 10 éve gyártja a szárazépítésben használatos gipszkarton profilokat illetve gipszkarton kiegészítőket. Kezdetben kizárólag préselt függesztő, gipszkarton tartozékokat gyártottunk, később a teljes gipszkarton profil vertikumot is. Választékunkban megtalálható az összes típusú gipszkarton profil, mint CD50, CD60, UD27, UV50-125, CW50-125, UA 50-125 stb. Gipszkarton profiljaink rendelhetőek 0,5 illetve 0,6 mm-es vastagságban. Anyag minőség rendszerint DX51-Z100, de az utóbbi időkben S220GD-Z100-as anyagminőséget is használunk. Ez egyenletesebb, magasabb szilárdsággal rendelkezik, ami jelentősen javítja gipszkarton profiljaink szilárdságát. A gipszkarton  rendszer termékeinket szigorú tűrésekkel, magas minőségi követelményekkel gyártjuk, a legnagyobb minőségi elvárásoknak megfelelően.

Gipszkarton profiljainkat rövid határidővel tudjuk szállítani, akár a szabványos mérettől eltérő méretekben is, esetenként extra hosszúságban.

Termékválasztékunkat folyamatosan bővítjük, vevőink igénye és megelégedése érdekében.

Ha Önnek olyan gipszkarton profilra van szüksége, amit nem talál meg választékunkban, ne hezitáljon, keressen minket, hogy megoldást találjunk a feladatra. Mivel Cégünk termék fejlesztéssel is foglalkozik, rövid idő alatt képesek vagyunk teljesen egyedi  gipszkarton profilt előállítani.

Termékeink az ÉMI által bevizsgált, belföldi és exportértékesítésre egyaránt alkalmasak. Gipszkarton termékeink minőségét mi sem bizonyítja jobban, minthogy 2003 óta beszállítói vagyunk a Knauf Kft.-nek.

Tekintse meg gipszkarton profiljaink, illetve gipszkarton tartozékaink katalógusát, és kérje ajánlatunkat, keresse kollégánkat.

A Mezőstahl Kft szívesen lesz az Ön megbízható partnere minden szárazépítési, gipszkarton szerelési munkában.

Dolgozzunk együtt!

Kontakt infók:

4233 Balkány, Geszterédi u. 1.
Tel.: +3642561093

TOP