Profilhengerlés

Profilhengerlés

Lemez hasítás

Vállalatunk egyik lefontosabb tevékenysége a különböző profilok hengerlése. Változatos, komplex termékek készítése hengersoraink segítségével. Számos alkalommal kerestek meg minket cégek olyan profilokkal amelyeket a konkurens gyárak nem tudtak megvalósítani vagy csak rendkívül magas áron lettek volna képesek előállítani, azonban mi vettük ezeket az akadályokat és partnereinknek kedvező áron képesek voltunk legyártani a megtervezett profilokat.

Amennyiben Ön is hasonló problémával küzd, hogy nincs aki legyártson önnek egy hengerelt terméket nyugodtan forduljon hozzánk !

Lemez hasítás

A kiváló minőségű profilhengerlés egyik legfontosabb követelménye a megfelelően hasított tekercsek használata. Annak érdekében, hogy cégünk hatékony és versenyképes maradjon a hengerelt profilok piacán vállalatunk egy teljesen új hasítógépet állított üzembe. Elsősorban saját felhasználásra hasítunk lemeztekercset, viszont igény esetén bérhasítást is vállalunk partnereink számára.

Hasító gépünk fő paraméterei:
Legnagyobb teríték: 1600mm
Legvastagabb megmunkálható anyag: 3,2mm
Maximális tekercs súly: 12500kg
Minimális tekercs belső átmérő: 500mm

Kiemelkedő partnereink:

HLF. HEISS, Unix autóalkatrészek, WITTUR cégcsoport.

Profilhengerlés

Cégünk 2004 óta foglalkozik profilok hengerlésével, mára már kezdeti kapacitásunkat megsokszoroztuk annak érdekében, hogy minél komplexebb profilokat tudjunk gyártani nagy pontosággal. Profiljaink palettáját folyamatosan bővítjük. Képesek vagyunk az anyagot hengerlés előtt előperforálni de ha a termék úgy kívánja akkor utóperforálást is megtudjuk valósítani. Mindezeket a perforálási munkákat saját tervezésű lyukasztó szerszámokkal valósítunk meg, mint ahogy a profilok végleges hosszát kialakító vágószerszámot is mi tervezzük és állítjuk elő saját forgácsolóüzemünkben. Természetes a hengerléshez szükséges görgő készleteket is mi magunk tervezzük és gyártjuk. A görgők tervezéséhez mérnökeink az UBECO-PROFIL szoftvert használják.

Mivel vállalatunk 8 hengersorral rendelkezik a megmunkálási lehetőségeink rendkívül rugalmasak. Profilokat tekintve a hagyományos Z, C, U profilokon kívül egyes partnereink számára gyártunk nagy teherbírású polcrendszerhez szükséges lyukasztott profilt, de ezen kívül automata raktárral kompatibilis terméket is előállítunk.

Legnagyobb hengersorunk paraméterei:
Legszélesebb használható lemez: 550mm
Legvastagabb megmunkálható anyag: 4mm
Maximális állomás szám: 30

Dolgozzunk együtt!

Kontakt infók:

4233 Balkány, Geszterédi u. 1.
Tel.: +3642561093

TOP