Préselés

Préselés

Cégünk fontosnak tartja, hogy a préselt alkatrészek piacán megtalálhatóak legyenek a kiváló minőségű és kedvező árú termékek. Pontosan ezért kezdtük el évtizedekkel előtt ezen produktumok gyártását. Mára már a préselés oszlopos tagját képezi a tevékenységeinknek.

Mivel dologzunk ?

Vállalatunk több mint 15 présgéppel rendelkezik annak érdekében, hogy minél nagyobb volumenben tudjuk partnereinknek a kívánt alkatrészeket gyártani, valamint amiatt, hogy vevőink igényeit gond nélkül kitudjuk elégíteni. Ezen gépek közül található nálunk hagyományos excenteres prés viszont hidraulikus géppel is rendelkezünk. Nyomóerőt tekintve rendkívül széles tartományban tudunk megmunkálni, ez szám szerint 1-250 tonnát jelent.

Egyes megmunkáló készülékeink elé kihelyezett lecsévélő és egyengető berendezéseket telepítettünk, mindezt azért, hogy lemeztekercsből tudjunk dolgozni. Természetesen ezen gépek PLC vezérléssel vannak ellátva a nagy pontosság elérésének érdekében. Kifejezetten fontosak ezek a megmunkálógépek hiszen az általunk gyártott profilokhoz szükséges előperforálást így tudjuk biztosítani.

Többi gépünk hagyományosan üzemel, ezeket leginkább az előre ledarabolt anyagot igénylő termékekhez használjuk.

Hogyan készül a termék ?

Partnereinknek segítünk abban, hogy az általuk elképzelt terméket saját kezükben foghassák. Ennek menete úgy zajlik, hogy átvizsgáljuk a kapott terveket és az alapján egy prototípust készítünk, amely ha megfelel a megrendelő igényeinek elkezdünk tervezni hozzá egy szerszámot, majd elkezdjük annak gyártását, végezetül miután a szerszám elkészült felszereljük présgépeink egyikére és megkezdődik a termék gyártása. Abban az esetben ha ügyfelünk egy kész terméket kíván tömeggyártani és rendelkezik egy prototípussal, ugyanúgy elkészítjük a prés vagy lyukasztó szerszámot.

Dolgozzunk együtt!

Kontakt infók:

4233 Balkány, Geszterédi u. 1.
Tel.: +3642561093

TOP