Napelem rendszerek

Minden tetőtípushoz

Napelem rendszereink

Lapostetős napelem rendszer

Földi telepítésű napelem rendszer

Tetőkampós napelem rendszer

Lapostetőre szerelhető alumínium napelem rendszerek

A Mezőstahl Kft. által gyártott lapostető szerkezetek 5754-H111 típusú alumíniumból készülnek. Az elkészített napelem rendszerek rendkívüli stabilitást biztosítanak kelet-nyugati, valamint déli elhelyezésben, illetve a hajtott alkatrészek alján ragasztott filc bevonat található, amely megóvja a tetők épségét felszereléskor, ugyanakkor a csúszás mértékét is csökkentik.

A panelek rögzítéséhez szükséges rögzítők szintén megtalálhatók cégünk termékpalettájában, ugyanis ezen alkatrészek extrudált alumíniumból készülnek a lehető legpontosabban ugyanakkor a legköltséghatékonyabb módon, hogy a vásárlók számára a mi termékünk legyen a biztos megoldás.

A hajtott profilokon valamint a hozzájuk tartozó szorítókon kívül természetesen rendelkezünk a többi kiegészítővel is mint például a szélterelőkkel és a súlyzótálcákkal, ezeket 0.5 mm-es anyagvastagságú tüzihorganyzott lemezből állítjuk elő a kívánt méretekre.

Földi telepítésű napelem rendszerek

A Mezőstahl Kft. két féle megoldást biztosít Ön számára a nagyobb kiterjedésű napelem erőművek kivitelezésében. Az általunk konstruált egy- illetve kétlábas rendszerek minden része kivétel nélkül a saját üzemeinkben hengerléssel készülnek.

A költséghatékonyság miatt a két szisztéma osztozik egyes alkatrészeken, hiszen mindkét esetben a felépítményt tartó oszlop C profilból készül természetesen eltérő dimenziókkal a különböző kialakítás miatti eltérő terhelések végett. A felhasznált profilokat tekintve az egylábas rendszer az előbb említett C és U valamint P6241L, P8241L és P2141L profilokból épül fel, ugyanakkor a kétlábas csupán C valamint P6241L és P8241L továbbá P2141L elemekből áll össze.

Tetőkampók és profilok egyéb tetőkhöz

Cégünk kedvező áron állít elő hagyományos családiházakhoz és egyéb épületekhez használható tetőkampókat. Termékeink közé tartoznak az S, J, valamint hódfarok tetőkampók és ezeknek különböző állítható variációi.

A napelem rendszerekhez tartozó kampókon kívül a szükséges alumínium profilok is képezik termékportfóliónkat. A hagyományos profilokon kívül kínálatunkban szerepelnek trapézlemezes tetőszerkezethez tervezett tartók is.

Lapostető profilok

Tetőkampók és profilok

Alumínium profilok

Dolgozzunk együtt!

Kontakt infók:

4233 Balkány, Geszterédi u. 1.
Tel.: +3642561093

TOP