Szerszámkészítés

Szerszámkészítés

Amennyiben minőségi szerszámot szeretne, kedvező áron, forduljon hozzánk bizalommal!

Mit vár el Ön egy alakító szerszámtól?

Legyen lemezalakító vagy műanyag extruder szerszám, a legfontosabb, hogy működjön! Valamint a termék amit készít műszakilag megfeleljen az elvárásoknak.

A mi cégünk immár közel húsz éve foglalkozik szerszámkészítéssel.

Mikor megvettük az első excenter présgépünket, a szerszámkészítésről nem sok ismeretünk volt. Megrendeltük pár kivágó szerszámot egy szerszámkészítőtől, megnéztük miből is áll össze, szakirodalomban kutattunk utána, képeztünk magunkat és legyártottunk az első, saját szerszámunkat. Küllemre nem volt a legesztétikusabb, de működött. Ugyanazt tudta, amit a több millió forintos társai. És ez a lényeg, igaz? Az évek során a szerszámkészítést magasabb szintre emeltük és olyan cégek bíztak meg minket szerszámkészítéssel, mint a  Knauf, Unix Autó, HLF HEISS, Sematic.

Szerszámtervezés

Általunk készített szerszámok, a nyugati gyártók termékeivel ellentétben, kedvezőbb, olcsóbb áron teljesítik legalább ugyanazt a minőséget.

A Knauf 2001-ben keresett meg minket szerszámkészítéssel és a szerszámok által készített termékek darabszáma eléri az évi fél milliót napjainkig is, több mint húsz éve.

Nemcsak szerszámok készítésével foglalkozunk, hanem szerszámok tervezésével is. A szerszámtervezést gépészmérnökeink végzik AutoCAD és SOLIDWORKS szoftverek segítségével. A munkafolyamat során felhasználjuk több szerszám normáliákat gyártó, európai cégek termékeit, mint pl. Hasco, Kern, Strack, valamint kizárólag minőségi anyagokból dolgozunk.

Szerszámgyártás

Annak érdekében, hogy a szerszámaink a lehető legjobb minőségben készüljenek forgácsoló gépeinket folyamatosan modernizáljuk. A szerszámkészítéshez cégünk rendelkezik számos CNC megmunkálóközponttal, valamint modern CNC huzal szikraforgácsoló géppel, de természetesen a hagyományos forgácsoló gépeket is előszeretettel használjuk. Mivel vállalatunk számos hengersorral rendelkezik, amelyekhez a görgőket magunk gyártjuk, ezért természetesen egy CNC esztergagép is megtalálható gépparkunkban. A szerszámkészítésben részt vevő forgácsoló szakembereink szakmai felkészültsége biztosítja a gyors és minőségi munkát. Szerszámkészítő szakembereink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a szerszámkészítés művészete terén.

A szerszámkészítés számunkra művészi folyamat, aminek a végén egy remekmű születik. Fontosnak tartjuk szerszámaink életét nyomon követni, ezért az időközi karbantartást ill. apró módosításokat soron kívül elvégezzük.

Extruder szerszám gyártás

Lemezalakító szerszámok mellett műanyag extruder szerszámokat is gyártunk, ezek lehetnek csőszerszámok, üreges és üreg nélküli profilszerszámok. Ezen szerszámok nem bonyolultabbak mint a kivágó szerszámok, mégis szinte csak nyugati gyártók vannak a piacon.

Önnek egy jól működő extruder szerszámra van szüksége, normál piaci áron?

Miért rendelne külföldi gyártótól a többszöröséért, ha itthon is megteheti? Az extruder szerszámok mellé természetesen hűtő kalibráló egységeket is készítünk. Ezek lehetnek vákuumos, vákuum nélküli vagy túlnyomásos kaliber, illetve levegő, víz vagy olaj hűtésű.

Extruder szerszámkészítést vállalunk:

  • mintadarab alapján – megtervezzük és legyártjuk az extruder szerszámot, és ha szükséges, a hűtő-kalibráló egységeket
  • hozott terv alapján – hagyományos forgácsolás illetve szikraforgácsolás
  • kapott terv és előgyártott alkatrészek alapján – csak szikraforgácsolás

Csak szikraforgácsoltatni szeretne?

Nem probléma.

Ha vannak hagyományos gépei, amikkel elő tudja munkálni a szerszám alkatrészeket, akkor mi csak kiszikrázzuk. Ezzel nem tud versenyezni egyik nyugati szerszámkészítő sem.

Költséghatékony megoldás, Önnek!

Dolgozzunk együtt!

Referenciáink szerszámkészítés területén:

Általunk készített szerszámok:

Használt CNC szerszámgépeink:

Szükség esetén cégünk vállalja kis és közepes szériás alkatrészek gyártását, valamint nagyméretű (maximum 1626 x 816 x 762 mm) alkatrészek forgácsolását is.

Dolgozzunk együtt!

Kontakt infók:

4233 Balkány, Geszterédi u. 1.
Tel.: +3642561093

TOP